visitgreece.gr
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
VisitGreece
Triad Homes

Karpathos is foglalható már!

2022. January 14., Friday 0:00

Kedves Utasaink!

2021. november 17-től folyamatosan megjelentetjük 2022-es árainkat oldalunkon. A megjelent árlisták alapján az utazások akár előleg nélkül foglalhatók irodánkban valamint partnereinknél.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is van lehetőség a korán foglalóknak 0 Ft előleggel bebiztosítani jövő évi nyaralásukat!

A 2022. január 31-ig történt foglalások előlegét 2022-ben, de legkésőbb 2022. február 15-ig kell befizetni!

VÁLTOZÁS! Árlistáink kis változással, új formátumban jelennek meg! Mostantól már a gyermek-, pótágy-, valamint 3. illetve 4. ágy árakhoz is feltüntettük az ultra first minute- és alap csomagárainkat!

És ne feledjék: 2021-as szezontól repülős útjaink megjelentetett csomagárai tartalmazzák a repülőjegyet, transzfert, szállást, a megadott ellátást, a reptéri illetéket és a foglalási díjat is! Valamint csak autóbuszt és csak szállást foglaló utasainknak szóló árak is tartalmazzák a foglalási díjat is!!!

Irodánkban köthető útlemondási biztosításunk (2 %) önrész mentessé tehető, amennyiben foglaláskor Betegség-, Baleset-, Poggyász biztosítást is kötnek!

Eddig elkészült árlistáink: Paralia, Thassos, Lefkada, Parga, Nei Pori, Platamonas, Sarti, Olympic Beach, Stavros, Asprovalta és a repülős célpontok közül Chania (Nyugat-Kréta) és Heraklion (Kelet-Kréta) és Karpathos.

A 2022. évi árlisták megtalálhatóak a főoldal jobb szélén található Árak 2022 gombra kattintva.

A honlapunkon megtalálható árlisták a továbbiakban még bővülhetnek!

Megrendelőlap a Letölthető dokumentumok menüpont alatt található!

Üdvözlettel:
Apollon Travel