visitgreece.gr
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
VisitGreece
Triad Homes

Karpathos

Egy apró csoda felfedezésére hívjuk Önöket. Szikrázó napsütés, festői tengeröblök, lélegzetelállító panoráma a hegyekből, ősi hagyományokat őrző és ápoló falvak, érintetlen vidékek. Karpathos szigete mindenkinek egyedülálló üdülési lehetőségeket kínál. A tengerpartok szerelmesei számtalan, szelesebb és szélcsendes, szikrázóan homokos és kavicsos, nyüzsgőbb és csendesebb, eldugott és közkedvelt strand közül választhatnak. Bátran induljanak el hosszú sétákra, csavargásra is a hegyekben, a nyári melegben tett túra minden lépése felejthetetlen lesz. Bármerre indulnak is, kis természetvédelmi területek, cédrusok, ciprusfenyők, ritka, védett növények, források, vagy egy apró cseppkőbarlang valamelyike kíséri majd az utat. De ne feledkezzünk meg a sziget legfontosabb vonzerejéről. Karpathos lakói a szokottnál is erősebben őrzik hagyományaikat. Dalaikkal, hangszereikkel, ősi táncaikkal, gasztronómiai hagyományaikkal, vallási szertartásaikkal, polgári szokásaikkal és hagyományos népviseletükkel lehetetlen nem találkozni és megismerkedni. Szeles időszakok bizonyos helyeken, strandokon megnehezíthetik a fürdést a tengerben!
Figyelem: repülős csomag- illetve repülőjegyáraink tartalmazzák a repüléssel kapcsolatos díjakat és illetékeket valamint a foglalási díjat is!
A tengerpart és a városközpont közelében épült, gyönyörű kilátással a tengerre. Minden korosztály számára és kisebb baráti társaságoknak is ajánljuk.
Szép helyen, a főváros feletti dombon épült szálloda, közel a központhoz és a tengerparthoz.
A tengerpart közelében épült szálloda. Minden korosztály számára ajánljuk.
Modern luxusszálloda, szépen és ízlésesen berendezett szobákkal. Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik luxus körülmények között, közvetlen tengerparti szállodában szeretnék eltölteni szabadságukat.
A tengerpart és a központ közelségét kedvelő Utasainknak illetve minden korosztálynak ajánljuk.
A nyugodt, csendes környezetre és pihenésre vágyóknak ajánljuk.
left
right